Over BOXXIS

BOXXIS Architecten is een full-service architectenbureau. Vanuit een compact opererende organisatie richten wij ons op een breed scala aan ontwerpopgaven. Door de grote verscheidenheid aan opdrachten beschikken wij over een breed ontwikkelde kennis op het gebied van stedenbouw, architectuur en interieurarchitectuur. Of het nu gaat om een woning of een kantoor, we worden altijd door kennis en visie gedreven.

Efficiëntie, flexibiliteit en daadkracht zijn de pijlers van ons bureau. Wij schuwen de grote schaal en complexiteit niet en denken graag proactief mee tot op detailniveau, eventueel in samenwerking met partners uit ons brede netwerk. Op deze manier kunnen wij onze kennis en kunde optimaal inzetten en up-to-date houden. Samen de schouders eronder voor een mooi eindresultaat, dat is waar BOXXIS voor staat!

Werkwijze

Van het allereerste idee tot de oplevering. Elk project is anders, maar de BOXXIS werkwijze is altijd flexibel en klantgericht. Samen met de opdrachtgever bepalen we wat de beste werkwijze is bij dit specifieke project. Het ontwerp en de daarop toegespitste werkwijze, het is altijd maatwerk.

Idee / ontwerp

Het idee is een resultaat van het filteren van de gedachten en de voor het bureau kenmerkende vertaling daarvan.

Proces

Het ontwerp en de realisatie hiervan is het product van het proces. 

BIM

De kwaliteit van het idee, het proces en de uitvoering zijn het resultaat van een integrale manier van samenwerken.

Uitvoering

De uitvoering (bouw) van het ontwerp vraagt om een continue toetsing van de gemaakte afspraken van alle betrokkenen.

Medewerkers

Architectuur is voor ons passie. Passie kun je niet spelen, het zit van binnen en komt vanuit een overtuiging, is aanstekelijk en inspireert anderen. Dat is de omgeving waarin ons team dagelijks opereert, met een gedeelde drive om iets moois tot stand te brengen. Samen de schouders eronder, waarbij ieder op zijn eigen manier bijdraagt aan een goed eindresultaat. Wij krijgen veel energie wanneer gezamenlijke gedachten, ideeën en schetsen worden omgezet in een ontwerp waarin wij onze passie kunnen laten spreken.

Wijnand Thomassen

Architect / eigenaar

Dick Boeve

Planbegeleider / bureaumanager / bouwkundige

Marco Bettink

Planbegeleider / bouwkundige / modelleur

Jasper Kap

Assistent ontwerper / modelleur

Jorrit Boogaard

Assistent ontwerper / modelleur

Xander Cornelis

Assistent architect / modelleur

Natasja Thomassen

Interieurontwerper Boxxsi

Stage bij Boxxis?

Vacature

Ervaren bouwkundig modelleur

Werk je graag aan bijzondere projecten, ga je een uitdaging niet uit de weg en denk je graag Out of the Boxxs? Wil je dat doen bij een full service architectenbureau met collega’s die gedreven zijn en simpelweg houden van ‘mooie dingen maken’? Dan wordt het tijd dat we elkaar leren kennen.

Word jij onze ervaren bouwkundig modelleur?

Dit wordt jouw dagelijks werk

Bij BOXXIS maken we mooie ontwerpen en als ervaren bouwkundig modelleur ben jij degene die ervoor zorgt dat deze ontwerpen werkelijkheid zullen worden. Dat doe je niet alleen, maar met een team van gedreven collega’s die dezelfde instelling hebben als jij: mooie dingen maken, met passie voor het vak en met de ambitie om telkens weer een nog betere prestatie neer te zetten.

Als bouwkundig modelleur ben je de spin in het web van elk project. Je zet het ontwerp om in een bouwkundig model, waarbij je samenwerkt met de architect en projectleider en extern met de opdrachtgever, aannemer of adviseur. Je bent van begin tot eind betrokken bij een project en werkt aan meerdere projecten tegelijk. Dat vraagt om ervaring (minimaal 5 jaar), zelfstandig kunnen werken en een flexibele instelling.

Onze ideale collega

- heeft een HBO- of MBO-diploma Bouwkunde op zak.
- is een bouwkundige met zo’n 5 jaar werkervaring.
- heeft ervaring met bouwkundig detailleren en kan zelfstandig werken.
- heeft bij voorkeur ervaring met Revit, of de ambitie om dit te leren.
- weet alles van bouwkunde, bouwregelgeving en bouwbegeleiding.
- communiceert makkelijk met alle betrokken bij een project.
- spreekt en schrijft goed Nederlands.
- loopt niet weg voor uitdagende situaties. Je bent ambitieus genoeg om die aan te pakken.
- denkt niet in problemen, maar in oplossingen.
- wil graag verder blijven leren.
- levert graag je bijdrage aan de verdere ontwikkeling van BOXXIS.
- is efficiënt, flexibel en daadkrachtig, net als de pijlers van ons bureau.
- begrijpt dat elk ontwerp van BOXXIS voortkomt uit de basisbehoeften van de mens.

BOXXIS

- biedt jou een dienstverband van minimaal 32 uur per week.
- zorgt voor een volledige Revit-opleiding als dat nodig is, waarbij je het programma in een aantal weken gaat beheersen.
- biedt jou een salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor architectenbureaus.
- heeft geen 9 tot 5 mentaliteit, maar bieden flexibele werktijden.
- vormt een leuk team van mensen met dezelfde drive en ambitie.

Inspirerende werkplek

Ons kantoor is gunstig gelegen in Barneveld, dicht bij de snelwegen A30 en A1. Hier vind je een prettige werkomgeving met fijne collega’s, een goede sfeer en een comfortabele werkplek. Helaas zal die werkplek niet dagelijks worden gebruikt, want op dit moment werken we veel thuis. We zorgen er natuurlijk wel voor dat je ook thuis een goede werkplek hebt en ondanks de afstand hebben we goed contact. Zo zal je, zowel op de werkvloer als op afstand, de positieve sfeer bij BOXXIS alvast ervaren en leren we elkaar goed kennen.

Interesse?

Denk je dat jij de bouwkundig modelleur bent waar wij naar op zoek zijn? Aarzel dan niet en laat het ons weten. Wij zijn benieuwd wie jij bent en lezen graag in een brief waarom jij onze nieuwe collega denkt te kunnen worden. Stuur je motivatiebrief, cv en portfolio naar architecten@boxxis.nl.

Eerst meer weten voordat je solliciteert? Neem dan eens een kijkje bij onze projecten of lees hier ons verhaal.

 

neem contact op