Over BOXXIS

BOXXIS Architecten is een full-service architectenbureau. Vanuit een compact opererende organisatie richten wij ons op een breed scala aan ontwerpopgaven. Door de grote verscheidenheid aan opdrachten beschikken wij over een breed ontwikkelde kennis op het gebied van stedenbouw, architectuur en interieurarchitectuur. Of het nu gaat om een woning of een kantoor, we worden altijd door kennis en visie gedreven.

Efficiëntie, flexibiliteit en daadkracht zijn de pijlers van ons bureau. Wij schuwen de grote schaal en complexiteit niet en denken graag proactief mee tot op detailniveau, eventueel in samenwerking met partners uit ons brede netwerk. Op deze manier kunnen wij onze kennis en kunde optimaal inzetten en up-to-date houden. Samen de schouders eronder voor een mooi eindresultaat, dat is waar BOXXIS voor staat!

Werkwijze

Van het allereerste idee tot de oplevering. Elk project is anders, maar de BOXXIS werkwijze is altijd flexibel en klantgericht. Samen met de opdrachtgever bepalen we wat de beste werkwijze is bij dit specifieke project. Het ontwerp en de daarop toegespitste werkwijze, het is altijd maatwerk.

Idee / ontwerp

Het idee is een resultaat van het filteren van de gedachten en de voor het bureau kenmerkende vertaling daarvan.

Proces

Het ontwerp en de realisatie hiervan is het product van het proces. 

BIM

De kwaliteit van het idee, het proces en de uitvoering zijn het resultaat van een integrale manier van samenwerken.

Uitvoering

De uitvoering (bouw) van het ontwerp vraagt om een continue toetsing van de gemaakte afspraken van alle betrokkenen.

Medewerkers

Architectuur is voor ons passie. Passie kun je niet spelen, het zit van binnen en komt vanuit een overtuiging, is aanstekelijk en inspireert anderen. Dat is de omgeving waarin ons team dagelijks opereert, met een gedeelde drive om iets moois tot stand te brengen. Samen de schouders eronder, waarbij ieder op zijn eigen manier bijdraagt aan een goed eindresultaat. Wij krijgen veel energie wanneer gezamenlijke gedachten, ideeën en schetsen worden omgezet in een ontwerp waarin wij onze passie kunnen laten spreken.

Wijnand Thomassen

Architect / eigenaar

Dick Boeve

Planbegeleider / bureaumanager / bouwkundige

Marco Bettink

Planbegeleider / bouwkundige / modelleur

Jasper Kap

Assistent ontwerper / modelleur

Jorrit Boogaard

Assistent ontwerper / modelleur

Xander Cornelis

Assistent architect / modelleur

Natasja Thomassen

Interieurontwerper Boxxsi

Stage bij Boxxis?

Vacature

Boxxis is op zoek naar een bouwkundig modelleur met ca. 5 jaar ervaring. Wij zoeken een bouwkundige die zelfstandig aan projecten kan werken. Ervaring met revit is een grote pre, geen must.

"Geen ervaring met Revit, maar wel de ambitie dit te willen leren? Wij bieden je een volledige opleiding aan, waarbij je het programma in een aantal weken gaat beheersen!"

Wij zouden graag mensen ontmoeten die gedreven zijn en simpelweg houden van ''mooie'' dingen maken. Mensen met passie voor het vak en dat elders al hebben laten zien.

Je komt te werken in een leuk team van mensen met dezelfde drive en ambitie. De werktijden zijn flexibel, evenals jou eigen opstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en conform de CAO voor architectenbureaus. Opleiding en kennis op niveau houden vinden wij belangrijk. Eigen initiatieven worden op prijs gesteld.

Mocht jou dit aanspreken, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. 

neem contact op